Tuesday, June 14, 2011

Happy Birthday to me! From Padini

Beberapa hari lepas aku terima ini...



A happy birthday greetings.
Dari Padini.



Birthday card yang memberikan aku 30% diskaun bagi setiap pembelian di mana2 outlet PHB Group of Companies.


Sebenarnya birthday aku lagi sebulan setengah. Awal giler dapat birthday greetings. Ni first time aku dapat birthday card + discount dari Padini, coz baru jer join membership. Akhir tahun lepas kot.

So ape lagi, mari lah kitew ber-shopping! 30% dah kira ok la tu. Sape nak bagi, kan. :DD


Ok bye.


.

2 comments:

Norhidayah Rasin said...

hi..baru tau padini ade buat camtu.bestnye..=)

Noriz said...

saje padini kasi awal supaya ready duit byk2 nak perabih kat butik dia tu...huhu