Monday, June 6, 2011

Wedding @ Dewan Jubli Intan. Sweet sweet ala-ala Cinderella.

Hari Rabu yang lepas pegi jemputan kawen. Kat Dewan Jubli Intan, JB. Disebabkan hari tu adalah hari bekerja, terpaksa la pegi majlis tu lepas keje ngan muka comot. Nak balik rumah dulu, takot tak sempat plak. Jalan pulak jem teruk. -.-


Lagipun haritu ada klien. Sampai pukul 8 pm jugak duk attend klien. Nasib baik masa sampai kat dewan, masih belum sanding. Coz kad jemputan tu sanding pukul 8.30 pm. Alaaa...City Square ngan Dewan Jubli Intan bukan jauh pon. Mesti la sempat jer nak pegi Dewan Jubli Intan tu.


Kitorang pegi beberapa orang (ayat ntah pape). Big boss, boss & sorang staff. Bila sampai sana, ramai jgak colleague yang dah sampai & tengah makan.


Oh catering haritu sama macam wedding colleague kitorang 2 bulan lepas, iaitu Pak Akob. Memang lazat berkrim disukai ramai. Tapi ntah camane, aku boleh tak abes makan pulak. Padahal selalu makan banyak sampai perut boncet! T_T



Tak baek membazir... -.-






Ok, meh layan gambar dulu. Tapi tak banyak la. Coz segan nak letak gambar diri sendiri yang comot. Hohoo~


Pelamin. Oh ala-ala Cinderella gitewww~
Eh, betul ke Cinderella?
Ke princess ape ye? ;DD


Merah + hitam cun juga. :)


Candle.


Pengantin sudah sampai.


Tak clear pulakkk~ Zoom dari jauh sahaja.


Sweet, kan. 
Saya sangat suka gubahan bunga bulat seperti itu. ;) 
Nanti saya pon mahu bunga seperti itu juga. 
*tetiba ayat jadik sengal. Muahahaa~ ;D






By the way, ini majlis sebelah lelaki. Wedding planner adalah kakak kepada pengantin lelaki. Errr...kakak ke adik yer? Kurang pasti. Lagipon aku tak kenal pon pengantin tu. Adik pengantin lelaki yang jemput, so datang jerlah kan. ;D



Tiba2 big bos aku tanya : survey2 ni nak dapat idea ke? 



Errkkkk~ aku ketawa sahaja. Kahkahh~ 





Ok bye~



*p/s : memang best tengok orang kawen. tapi bila fikirkan semua preparation yang kena buat, saket kepala tuuuuuu~~


.

2 comments:

ohh ddy said...

best nyeeeeeeeeeeeeee. :)

nak pelamin camtu gak. :)

ohh ddy said...

best nyeeeeeeeeeeeeee. :)

nak pelamin camtu gak. :)