Friday, August 9, 2013

Salam Aidilfitri




Raya pertama. 


Masa ni aku tengah tak sihat sebenarnya. Tengah demam & pening kepala. Nasib baik dah mampu bangun dan berjalan. Bergambar sebelum ke hospital. Kena ambik darah untuk buat blood test.

Baju raya tak sempat bermanik bagai. Dah siap beli manik, tapi sebab tak sihat sampai tak boleh bangun, tak sempat nak jahit manik tu. So memang kosong camtu la. Tu la, suka sangat buat keje last minute kan. -.- 

Tapi takpe la, yang penting baju ni masih muat lagi ngan aku. Haritu dah risau dah sebab berat badan makin naik. huhuu~ 

Cerita raya kena cerita di lain entri yer. :)

Entri ni just nak ucapkan : Selamat hari raya aidilfitri dari saya dan suami. Maaf zahir dan batin.


Thanks for reading. 



.

6 comments:

Linda Yusoff said...

Eid mubarak nini ;)

cik hani said...

selamat hari raya..
takpe..takde manik pun baju tetap cantek.

dah okey..padan je dengan empunya diri..

Norhazrina Abdul Hamid said...

nini selamat hari raya yer. xsht lg eh? jgn lp rehat byk2 oke..

KBC said...

slmt hari raya nini, lama x update blog ye..harap dah sihat.. akak nak tanya ada x cara mcmna nak buat dropdoen menu mcm nini buat bawah header tu.blh share? akak try buat failed..:)

ArinAzzam said...

sis, u tau ker macam mana nak disable komen anonymous? sila ajar rina..tQ

Nini Mohd said...

@KBC
sy dah sihat kak.
cuma malas jer nak update blog. huhuu..
btw thanks.
alaa...sy dah x berapa ingat la nak buat camane. sbb kod dia kena paste kat tempat yang betul. maksud sy, kena paste in between kod tertentu kat dalam kod html blog kita ni.
actually dropdown menu tu dah lama sy buat. dah bertahun. sy pun x berapa ingat nak buat camane.
dulu sy ambik kat tutorial yg sy google.
nk bermain ngan kod2 html ni memang pening. kena betul2 faham baru jadi.
kod tu kena paste betul2 kat tempat dia. kalo x, memang x jadi.
skrg sy blh edit & tambah sikit jer kalau nak tambah link lain. kalo nk ingat balik cara nak buat balik semua, memang x reti & x ingat.
nanti sy google link utk buat dropdown menu tu ea. kalo jumpa, insyaAllah sy share ngan akak. :)