Friday, September 20, 2013

Jumaat!

Salam hari Jumaat! 

Alhamdulillah, dah hari Jumaat dah. Esok cuti, boleh rehat2 jer. Minggu ni minggu yang tersangat penat. Penat sampai jadi tak sihat 




So semalam aku MC. Hewheww~
Dah betul2 tak larat setelah beberapa hari tak sihat. 
*ubat untuk muscle relax? ni first time aku dapat ubat camtu kalau demam.* 
*ubat alahan tu memang kena ada, sebab aku ni resdung, selalu bersin2. seksa sangat ok! habuk tak boleh, sejuk pun tak boleh. haihh laa....*



Maybe sebab terlalu penat, penat bila kena handle semua sorang2. Shorthanded. Alhamdulillah, sorang lawyer yang bercuti panjang dah balik dari cuti. Sorang lagi yang MC panjang tu, takpe la. Biar dia betul2 sihat dulu. Aku MC 1 hari jer. 

Tapi hujung minggu ni pun tak boleh nak rehat2 jugak. Esok balik kampung Encik Suami. Balik keje harini kena kemas rumah sikit2. Sebab hari Ahad ni ada barang nak masuk. Memang kena paksa jugak Encik Suami tolong kemas rumah. Sama2 sepahkan, sama2 la kemas. Huhuu~

Selamat bekerja! 

Thanks for reading. ;) 




.

4 comments:

nurul harnani said...

semalam nanie pon MC, kepala ening gila sebab kena infection. aduhaiii. xpe anggap dugaan Allah :)

Nor_Emylin said...

Take care yer....hope getting better

anamizu said...

jage kesihatan bebaik ye.. skg ni mcm musim demam je.. ramai gak kwn2 blog yg update psl x sihat :)

Hanys Jehari said...

Banyaknya ubat... Huhu. Dulu i pun mcm ni la. Asik2 flu. shorttrip pun flu. Ubat doc bg mkn sikit je. Takut ngan ubat, takut susah preggy. Huhu. I try mkn supplemen, alhamdulillah. Gets better. Nini cr la supplemen, mkn ubat ni byk sgt chemical nya..