Monday, January 6, 2014

Salam tahun baru 2014

As-Salam dear readers. 

Wahh...dah tiga bulan aku tinggalkan blog nih.

Eh, bukan tinggalkan. Tapi tak update jer. Bulan2 lepas memang ada masalah sikit nak update blog. Sebab broadband terlalu lembab. Sejak tukar plan broadband, makin lembab pulak. Sebelum ni kalau terlebih kuota pun ok jer. Sekarang kalau dah dekat2 ngan limit kuota tu, memang jadi tersangat lembab. Sakitnya hati iols. Menyesal tukar plan. -_-

Lepastu bila dah masuk bulan baru & line dah ok, terus takde mood nak update blog. Masa tu pulak dah dekat ngan raya haji. Lepastu balik kampung, beraya. Lepas tu terus lupakan blog. Hahahahaa...kemain panjang lagi explain kan. Nanti kang ada yang cakap "ada aku kesah?". Wahahahaa... ;D 

Ok, kidding. ;p

Anyway terima kasih pada yang masih sudi masuk blog ni, walaupun dah lama tak ber-update.




Sekejap jer rasanya dah masuk tahun 2014. Rasanya belum terlambat nak ucapkan selamat tahun baru, kan.

Semoga tahun ini membawa seribu kebahagian untuk kami & untuk readers sekalian. Amin... :)


Thanks for readinh. :)




.

7 comments:

liana mohammad said...

cik mcm mana nak follow

liana mohammad said...

mcm mana nak bg tahu org ttg blog kita ek

Arora's said...

Kemanakah nini menghilang.selalu cari entry baru xda pun.sihatkah?

Arora's said...

Selalu masuk sini,xda entry baru.kemanakah tuan blg menghilang diri.sihat kah?

Arora's said...

Kemanakah nini menghilang.selalu cari entry baru xda pun.sihatkah?

Nini Mohd said...

@Arora's
hehee...tuan blog ada jer.
sihat jer nih.
beberapa bulan lepas tuan blog x sihat.
ni dah ok dah. ;)

Nini Mohd said...

@liana mohammad
kak, kalo nak follow, click jer kat "Join this site" kat Follower tu. ;)