Saturday, February 18, 2012

Hello, 200th follower.

Hello my 200th follower!


Semalam bukak blog, follower dah jejak ke 200 org. Eh, tau tak blog n dah berusia 2tahun? Follower baru 200 orang. Haa...jangan tak tahu, aku ni memang malas nk promote blog. Nak blogwalking pun malas. Tapi sekarang dah rajin sikit kot nk blogwalking. Hehee~


Ok, berbalik pada tajuk.










So, here is my 200th follower :-



Miss Sunshine, ex-B2B







Sebenarnya dah lama kot aku follow blog Miss Sunshine nih. Sekarang baru tahu, sekampung rupanyer aku ngan Miss Sunshine nih. Huhuu~


Thanks for being my 200th follower.


And congratulations on your pregnancy! ;)





Andddddd....thanks to semua follower yang sudi follow blog nih. ;)


.

2 comments:

Miss Sunshine said...

nini.. thank you entri ni.. hehehe..
sebenarnya besut tu, kampung husband kita.. tapi kira kampung kita lah jugak kan... yeay!!! nanti boleh jumpa, makan satar same2.. hehe

Nini Mohd said...

eh yeke.
kira sekampung jugak la tu.
a'a, nanti blh makan satar sama2.
wahhh~ tetiba teringat satar yg best tuh. ;D