Wednesday, November 21, 2012

Senarai Jurunikah Daerah Besut.

Aku snap ni masa nak ambik borang nikah, beberapa bulan yang lepas. KAT SINI (gigih ok aku godeh2 balik entry lama. ;p)

Dah lama dah nak share kat blog ni. Tapi berbulan2 dah duk terperuk kat draft tu jer. -.-

Sila klik gambar untuk lagi jelas.




Jurunikah aku? Sila teliti KAT SINI. ;p



Bagi yang tak faham lagi prosedur permohonan kawen dengan pasangan yang berlainan negeri. 
*aku dah faham dah. hehee~





Hopefully dapat membantu korang yang tengah cari contact number jurunikah kat Besut. ;)

Thanks for reading. ;)

2 comments:

azlenna abdullah said...

very helpful.thank you.tp nak tanya jurunikah tu kita kena jumpa dia dulu ke sebelum hantar borang nikah. lepas tu kena booking awal2 ke.haha sbb nanti kalu penuh cmn.huhu kita plan nk nikah 06/12/2013.musim org nikah.cuti sekolah.sbb sy mukim jerteh.sorg je jurunikah tu.huhu

Nini Mohd said...

@azlenna abdullah
yup. memang kena jumpa jurunikah tu & booking dia awal2.
sy dulu abg ipar yg uruskan.
sbb sy duk kat JB. susah nak uruskan semua sorang2. so biar jerlah org lelaki & yg lg tua berurusan ngan jurunikah tu. ;)