Wednesday, November 21, 2012

Speed trap merata-rata.

Semalam balik dari Selangor ke JB. 

Banyak betul jumpa speed trap. Yang macam ni :- 





Sumber gambar : http://ohduniaku.com/



Masa pegi Selangor hari Sabtu, tak perasan pulak ada speed trap. Tapi masa balik ke JB, banyak la pulak. Ada 3 kot. Kat lebuhraya Utara Selatan KM100, kat Jalan Skudai (bawah fly over ke Taman Impian Emas). Satu lagi kat PLUS jugak, tapi tak berapa ingat dah kat kilometer berapa; 

Itu yang aku sempat perasan. Yang tak nampak, tak perasan, wallahualam la. Tawakal jer drive semalam. Hopefully takde la sampai lagi surat saman. Erghhh~

Mana yang korang prefer? Yang tak di jangka macam ni atau yang dah siap ngan tanda amaran beberapa meter dari kamera tu? Tepuk dada tanya selera. 

Ewah...macam lah pilihan kat tangan kita. Hahahh~ ;D 



.

4 comments:

Cik Puan Tqah said...

cr duet skrg kan..hiohoho

Adriana said...

sekarang ni mmg kna hati2..my sis dapat surat saman last week..kna speed trap kat highway kl-seremban

Zuraidah Butang said...

sekarang ni byk sgt speed trap kan..dah dgn AES tak ckp..di suh plak org tu duk bawah jambatan..hehe

Wak Gelas™ said...

wak pon dh byk dpt surat saman speed trap jugakkk.. UUhhuu