Tuesday, April 30, 2013

Dugaan di hari Isnin



Semalam. 29.04.2013.


Serius. Waktu macam ni la boleh nampak siapa yang betul2 ambik berat, siapa yang betul2 risaukan kita, siapa yang menenangkan kita, siapa yang sanggup telefon untuk bertanya khabar, siapa yang sanggup datang untuk tolong kita. Dan siapa yang hanya MENYALAHKAN kita. 

Tak kena batang hidung sendiri mudah la berkata2. Kalau terjadi kat diri sendiri, camane pulak? *maaf, bukan mendoakan* Bayangkan. Belum pun hilang rasa neves + terkejut + menggigil, bukan nak menenangkan. Malah dipersalahkan lagi. Bayangkan. Apa perasaan kamu masa tu? 

Di saat kamu perlukan their support. Tapi sebaliknya rasa makin down. Apa perasaan kamu? 

Takpe la. Harini mungkin giliran saya. Esok lusa wallahualam... 


Nanti la aku cerita pasal accident ni. Sekarang nak melayan rasa sedih ni dulu. :'( 


*p/s : bangun pagi tadi rasa macam apa yang jadi semalam tu mimpi jer. how i wish it was only a nightmare. :'( 
 



.

8 comments:

nida-razak said...

Nini..sabar..yg penting,nini selamat,alhamdulillah..

Nory Zoulkefle said...

takpelah yang penting awak selamat...pasni lebih berhati2 yer..=)

cha said...

ya Allah u ok tak ni? ada injured ke? be strong ye semua ni dugaan u :(

Nini Mohd said...

@nida-razak
tu la, yg penting selamat.
alhamdulillah.

Nini Mohd said...

@Nory Zoulkefle
malang tak berbau.
insyaAllah lebih berhati2...

Nini Mohd said...

@cha
i tak injured.
cuma masa tu terkejut jugak la.
menggigil. sobs~

Nina Isofea said...

Nini sbr ya? I know ur feeling sebab Nina pun pnh accident...lebih teruk lagi. Kete total lost..so be strong dear! Mwah!

Nini Mohd said...

@Nina Isofea
laa...yeke.
kalau dah kena camni, kena bersabar jerlah banyak2.
lg kalau kita yg langgar org.
lg la kena byk bersabar ngan org sekeliling yg asyik duk salahkan kita jer. :(