Sunday, December 26, 2010

All I Want For Christmas Is You & Gulliver's Travel

All I Want For Christmas Is You (sambungan dari entri yang lepas). I love Mariah Carey. Sape tak suke si cantik hot dan bersuara sangat best ni? Saya suka Mariah Carey. Ishh...ntah pape la aku nih.





Okay, straight to the point. Actually aku saje letak lagu ni sebab....sebab? Sebab for this Christmas, he's back to JB. lol. Perasan minah salleh jap. Tu yang jadi All I Want For Christmas Is You. Bongoks.

Tadi pegi tengok wayang, Gulliver's Travel. Ok, movie nih memang best. Cuba kau bagitau aku, movie mana yang tak best kalo Jack Black yang berlakon? Seriously, movie nih lawak giler. Lawak pecah bontot *coz teringat kat bontot Jack Black masa seluar dia kena tarik. eeeeee~~~ lucah kjap.

Its goes fun in the hall, until this annoying chinese lady ketawa over excited, sampai aku rasa annoying sangat2. Hilang mood aku nak tengok movie nih. Hilang kosentrasi. Eh hellooooo popo? Tak boleh ke kawal diri tu? Memang lah movie nih lawak. Tapi jangan la over excited sampai part yang takde orang ketawa pun you nak excited, syok sorang2. Jangan lah hilangkan ke-excited-an orang lain yang tengah tengok movie nih, especially orang yang duk sebelah you nih. What de heck lah. Bengang betol aku tadi.

Okay, cukup lah dengan part yang bengang nih.




Sangat best, ok.


Btw, tadi tak sempat nak snap picture together2. Sebab keluar kejap jer. Sampai City Square, beli tiket, pegi makan kat Hasyima, tengok wayang, pastu terus balik. Keluar pun dah petang sangat, around 6 o'clock. Balik dah tengah malam. Ngantok plak tu. Memang tak sempat pun nak snap. Wuuuu~~ sedey. xP

Mata dah ngantok tahap cipan, tapi sempat lagi update blog nih. Ok, sekarang apa yang saya perlukan hanyalah tilam dan bantal. ZZzzzz.....



p/s : jangan jadi macam Encik Gulliver, cakap jer besar. perasaan cinta pun terpaksa dipendamkan sampai 5 tahun. ishh ishhh.....


.

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu dah tengok citer gulliver's travel.. bestttt :)

Kitty Nini said...

a'a, memang best kan. lawak giler. hahahh~~