Saturday, December 18, 2010

godeh2 blockquote

Tadi jalan2 kat blog Cik Tom, ter-baca tutorial pasal edit2 blockquote. Ape lagi, aku pun try la. Saje nak try. Padahal bukannye aku selalu buat blockquote kat entri2 aku.

So, edit punye edit. Dah lama juga tak bermain dengan html kat blog ni. Tapi nasib baik tak pening, coz tak susah sangat nak edit benda alah ni. Kalo edit banyak2 code, tu yang pening.

Ini blockquote yang lama.


Aku ambik blockquote dalam entri lama.



Edit2, jadi camni...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




alamak, besau la plak polkadot2 tu.


Edit2 lagi. Jadi la camni.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Try yang live plak, takmo gambar2. Gambar tak cantik. Coz tadi tersilap buat JPEG. Buruk giler! Kalo PNG cantek sket gambar tu kan. Haihh~ xP


testing blockquote jap.


Ok tak? Hee~ ;p

Cewah~ tak abes2 ngan polka dot + pink. Eleh, jangan lah jeles. Muahaha~ ;p

Ni setakat 18.12.2010 @ 9.42 p.m. Lepasni kalo dah bosan ngan blockquote polka dot nih, sila la godeh2 lagi html blog nih (kepada empunya blog ni la).

Anyway, terima kasih kepada Cik Tom. :)


.

2 comments:

Cik Tom said...

mmg kreatif la nini ni...tahniah ye..cntk blockquote tue..blog nini pun cantik..cik tom suka..pinky :)

Kitty Nini said...

wahh~~
thanks cik tom coz sudi comment entri buruk nih.
takde la kreatif nye.
hehe..kita sama2 suka pink la ea. ;)