Friday, June 8, 2012

Perutusan Raja Sehari


INI ADALAH STICKY POST.
SILA ROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU. ^_^




Hai lovelies.


Since ramai yang bertanya pasal jemputan ni (ceh, ramai la sangat. perasan! ;p), so kat sini aku nak jemput rakan2 blogger untuk datang wedding kitorang nanti. So mari mulakan jemputan dengan rasmi. ;p




Assalamualaikum W.B.T.


Dengan rasa hormat dan kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T, kami dengan segala hormatnya mempersilakan saudara mara, sahabat handai dan semua yang mengenali kami seisi keluarga ke majlis kesyukuran perkahwinan kami yang akan diadakan seperti berikut:


Majlis sebelah pengantin perempuan :-
Tarikh : 02.06.2012
Hari : Sabtu
Tempat : Kampung Pengkalan Atap, 22300 Kuala Besut, Terengganu
Masa : 12.00 pm - 6.00 pm

sila klik untuk gambar lebih jelas ==>>>







Pelan lokasi (sila klik untuk gambar lebih jelas) :-




















------------------------------------------------------




Majlis sebelah pengantin lelaki :-
Tarikh : 09.06.2012
Hari : Sabtu
Tempat : Dewan Serbaguna Felda Pasak, Kampung Baru Pasak, 81960 Kota Tinggi, Johor.
Masa : 11.00 am - 5.00 pm

sila klik untuk gambar lebih jelas ==>>>





Pelan lokasi (sila klik untuk gambar lebih jelas) :-









Semoga kehadiran saudara & saudari akan memeriahkan lagi majlis kami serta memperoleh keberkatan Allah S.W.T, InsyaAllah...


Pada kawan2 yang nak datang wedding kitorang, please bagitahu kat sini ya. Supaya senang nak tahu jumlah tetamu. & pada yang nak kad ni, drop your address kat sini ok. Nanti kitorang pos. & jangan lupa bagitau nak pegi resepsi kat mana. Kat Terengganu atau kat JB. ;)


Errr...ada ke yang nak kad DIY buruk nih? -.-'




.

3 comments:

Miss Sunshine said...

nini.... mmg dekat sangat dengan rumah mertua kita... tapi 2 jun tu, kita dah mcm balk shah alam lah.. huhu.
tgk peta kad nini, mcm familiar.. sebab lebih kuranglah peta kita.. hehe.

Nini Mohd said...

yeke, dah balik shah alam ea.
huhuu~ takpe la. takde rezeki.
a'a la, dah tgk dah kad kawen sebelah husband awak. kat taman sri intan ea? mmg dekat sgt. x silap sy, homestay yg sy book utk family tunang sy nanti kat taman sri intan tu la. hehee~

Miss Sunshine said...

haah.. mmg ade homestay pun kat situ.. masa kenduri kahwin kita pun, suami ambik homestay tu jugak.. ok homestay tu..