Thursday, June 20, 2013

5 more days. Hotel booked.

Hello peeps.

Harini bangun pagi2, terus on laptop dan teruskan misi survey hotel yang tergendala sejak sekian lama. Dah lama duk survey2, banding2 harga. Ada la aku berkenan beberapa hotel. Tapi aku tinggalkan dulu keje survey2 tu. Lagipun penat sangat la sejak dua menjak nih. Balik rumah jer, terus tido. Balik rumah, online fb sekejap, pastu tersengguk2 depan laptop. -.-

Harini baru nekad nak book. Sebab dah last minute sangat dah ni. Hahaa~

Kejutkan Encik Suami, tanya dia hotel yang mana yang ok. Terus book. 

Lagi 5 hari. Malas dah nak fikir pasal hotel ni. Book ajerlah yang mana yang ok, murah dan yang penting, hotelnya kat tepi pantai. Boleh bersenang lenang di tepi pantai dengan Encik Suami. Kata pegi pantai, harus la kena bersenang lenang di tepi pantai. Gituuu.....

Lagipun kat Koh Samui tu kebanyakannya private beach. Nanti tak pasal2 kena halau kalau pegi kat pantai diorang.







Hotel biasa2 jer. Yang penting, murah. Murah la bagi kami yang budget nih. Kehkehh~ 

Tak bayar sekarang. Bayar masa kat sana jer. Tapi tak sure lagi la bayar masa check in ke check out. Masa ke Krabi dulu, bayar masa check out. Tapi masa ke Langkawi, bayar masa check in. Depends pada hotel kot. 

Ok bye. Thanks for reading. ;)




.

3 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

sronotnye nak pegi honeymoon..sy dri kawen x nyempat2 lg nak g T_T

Pink Lavender said...

nini...mmg slalu guna booking.com eh?

sbb makneng slalu guna agoda...
rege kire camne eh kalau oberc tuh?

Nini Mohd said...

@Norhazrina Abdul Hamid
alaa...lepas deliver nanti blh jer bawak baby jalan2. tp kena tunggu baby besar sket la. hehee~ ;)