Saturday, June 1, 2013

Satu tahun

Selamat hari Sabtu. 

Hari ini setahun yang lepas ==>>>



:')


Alhamdulillah....genap setahun kami bergelar suami isteri *dan genap 3 bulan kami hidup sebumbung*. 



1 tahun = 12 bulan = 365 hari = 8760 jam = 525,600 minit = 31,536,000 saat.



Sekejap jer dah setahun. Rasa macam baru jer berpenat lelah dengan segala wedding preparation, rasa macam baru jer malu2 ngan Encik Suami.....eh stop. Tak perlu cite. Wakakaa~ ;p

Syukur alhamdulillah. Semoga jodoh kami dipanjangkan & semoga kami kekal berkasih sayang hingga ke jannah. Semoga aku dapat memperbaiki diri dan terus menjadi isteri yang terbaik dan lebih baik dari hari2 sebelumnya untuk suami. Semoga Encik Suami menjadi suami yang terbaik dan sentiasa disisi isteri dia ni. Dan semoga dipercepatkan rezeki kami untuk menjadi ibu dan ayah. 

Amin..... :)

InsyaAllah esok lusa aku cerita pasal our 1st anniversary celebration pulak. 

Till then, thanks for reading. ;)



p/s : tiket flight & hotel untuk next vacation belum book lagi ni. seriously takde masa & penat sangat sejak kebelakangan ni. -.-' 



.

10 comments:

NinaAz said...

Happy anniversary

Linda Yusoff said...

Happy 1yr anniversary nini. ;)

cha said...

happy anniversary you. semoga cinta berkekalan sampai syurga. tak sabar nak tengok 1st anniversary celebration u camne hee :)

sarahhernyzar said...

Happy anniversary dear... Wah dh setahun.. Smga berbahagia hingga Jannah. Aamiin.

nida-razak said...

alhamdulillah..happy annivessary nini =)

Nini Mohd said...

@NinaAz
Thanks. ;)

Nini Mohd said...

@Linda Yusoff
Thank you PSL! ;)

Nini Mohd said...

@cha
Thanks dear.
hee~ i dah post dah.
tp baru 1 entry. ;)

Nini Mohd said...

@sarahhernyzar
Thank you. Amin... ;)

Nini Mohd said...

@nida-razak
Alhamdulillah..thanks dear. ;)