Wednesday, March 27, 2013

Akhirnya...selepas 9 bulan lebih.





Alhamdulillah...selepas 9 bulan lebih kawen. Akhirnya siap jugak album kawen kami nih. Album majlis bertandang. 

Majlis bertandang 09.06.2012. Album siap hari Khamis dua minggu lepas, 14.03.2013. Disebabkan ke-busy-an dan asyik kena out station jer, hari Khamis minggu lepas, 21.03.2013 baru aku dapat ambik album nih dari photographer.

9 bulan lebih baru dapat album. Kalau bunting pelamin, dah bersalin dah kan. Hmmmmm........


Gambar canvas ni pun sepatutnya dapat gambar + frame. 
Tapi dapat canvas ni. Ntah la kenapa. 
Aku malas nak tanya. First, sebab masa ambik tu tak teringat plak. 
Bila dah bawak balik, malas nak tanya dia dah.


Resit pulak, sampai sekarang dia tak bagi lagi.

Review photographer? Bad review? Good review? Tunggguuuuuuu~


.

5 comments:

IMaH said...

Yg penting dah dapat ambik dr op. cantik sgt gambar korang =)

combi said...

cantik!

~ NANA ~ said...

uiks lamanya...tapi nasib baik dpt...hehe

cha said...

i plak tak siap lg sbb i dgn husband yg tak pilih2 lg gambar haha teruk btul. pdhal dh setahun lebih kawen huuu

Zie Madini said...

lambat gak nak siap ek. mcm zie dulu, album kawen siap pun lambat gak. 7 bulan baru dpt. itu pun bila zie dh ngamok nah. hehe.