Tuesday, March 13, 2012

Menternak lemak @ wedding. There goes my diet.

Hari Sabtu yang lepas aku attend wedding, one of my staff. Ngan kawan2 se-office. Semangat nak attend wedding dah tinggi dah sejak akhir2 nih. Err...sebenarnye bukan sejak akhir2 ni. Tapi sejak bebulan2 lepas.


Nasib baik rumah pengantin perempuan dekat jer. Kat Taman Tun Aminah, Skudai. Kalo tak, malas jugak nak pegi jauh2. Sebab weekend haritu sibuk duk menggubah hantaran. =)




 Kek pengantin.




Tengah buat ape ntah diorang nih.






What a pink wedding. Dari pelamin, canopy, bunga telur, etc. Except for baju pengantin. -.-


Now lets talk about food. Pegi wedding = makan nasik beriani yang yummy, daging beriani yang berlemak, daging (kambing) yang berlemak & berkalori tinggi, ayam masak merah yang berminyak. Walaupun makan nasik sikit jer, tapi tetap rasa bersalah. Sebab berminyak giler. There goes my diet!!!


Adehhh~ dah la baru turun 1 kg nih. Tak turun2 lagi dari minggu lepas. I need to lose at least 2kg this month. Or maybe 3 kg? -.-'


Ok bye~




.

1 comment:

Zuraida said...

Ok lg makan tu sebab attend wedding. Kalau macam zu makan sebab hobby payahhhhhh la. Lol