Friday, April 13, 2012

Inai booked.

Satu lagi berjaya di-booked di saat-saat akhir nih. Baru jer book tadi.


Harganya aku rasa boleh tahan jugak, untuk pengantin budget macam aku ni. Campur ngan transport charges lagi. Aduhhh~


Tapi since susah sangat nak jumpa tukang inai (eh betul ke?) yang berinai cantik2 kat kampung and aku pun memang duk jauh susah nak survey kat kampung, so aku redha jerlah ngan apa yang aku dah survey nih. Lagipun dah last minute, kan.


Takpe la. Biar bayar lebih, asal puas hati.


Sebenarnye takde la mahal sangat. Sebab inai penuh kat jari + lukis kat tangan & kaki. Aku jer yang budget. Muahahaa~ ;p


So far aku suka ngan design2 dalam gambar kat FB akak ni. Hasil pun cantik + merah. Ni antaran gambar2nya :-








So, dah book untuk berinai pada hari Khamis, pagi. Sehari sebelum akad nikah. Petang & malam hari Khamis tu akak ni dah full. InsyaAllah akan review lepas wedding nanti. ;)


Thanks for reading. ;)





.

7 comments:

Shaherah said...

brape ea.. fb die yg mane ea.. boleh share tak

Nini Mohd said...

@Shaherah
Shaherah, akak ni kat Kelantan. ni inai utk wedding sy kat Terengganu. awk nak cari tukang buat inai kat Kelantan/Terengganu ke?

Shaherah said...

@Nini Mohd la iyeke.. jauh pulak tu.. ingat kat johor.. tak pe.. tanye jek.. trima kasih ^_^

anariffin said...

salam..nini..nak tanye...yg akk ni kat mane erk stay,,
tgah cari inai untuk wed nanti..huhu..
salam kenal nini..tgah marathon blog kamu ni...

Nini Mohd said...

@anariffin
rasanya kat Bachok, kelantan kot. dah lupa dah. huhuu~

Nur Haslina Mohd Hassan said...

salam nini..boleh sya tau akak inai tu punye fb. tgh cri org utk inai kt kelantan. TQ.(INA)

Nur Haslina Mohd Hassan said...

salam nini..
boleh saya tau fb akak inai tu ?
saya tgh cri org buat inai kt kelantan.
TQ (INA)