Friday, April 8, 2011

Auntie Anne's Free Pretzel Day

Beberapa entri nih duk cerita pasal makanan jer. Huhuu~




Dan ini cerita few days ago. Selalu jer lambat hupdate. Wuuwuuuuu~~ T_T 

Time lunch ada la budak2 office tu mengkhabarkan berita Auntie Anne's Free Pretzel Day nih. Walaupun masa tu aku dah siap lunch dan dah kenyang, tetap jugak nak merasa pretzel free. 

Yerlah, FREE kauuu...sape yang taknak, kan? 



So, pergi la beratur hambik pretzel free tersebut dengan rakusnya.


Selasa, 05.04.2011.


First time try pretzel kat Auntie Anne. Dan of coz la first time aku try mende alah yang bernama "pretzel" nih. Selama ni kalau lalu depan Auntie Anne nih, just jeling2 jer. Huahuaa~ 

Walaupun ramai giler yang beratur dan barisan pun agak panjang, tapi cepat jer sampai giliran. Cekap jer kan diorang nih. 



CAN YOU RESIST THE FRESH, STEAMING HOT, HAND ROLLED SOFT PRETZEL
*ceh, macam la korang tak boleh baca sendiri. 
Seriously, kata2 tersebut memang sangat tepat. 
Sebab pretzel tersebut memang sangat lazat dan rangup bila dimakan ketika masih panas.



Ini lah ghope nyer mende ala yang dipanggil "pretzel" tersebut. 
Memang lazt sungguh. Garing dan menyelerakan bila di makan masa pretzel tersebut tengah panas fresh dari ketuhar (err..ketuhar ke?



Kejap ada, kejap takde. 
Eh, silap. 
Kejap jer dah habes pretzel nih setelah dilahap dengan rakusnya oleh aku. 
Walaupun time tu dah kenyang ngan nasik tapau. 
Yerlah, kena makan cepat2, sebab kalau dah sejuk, tak sedap la pulak rasanya. 
*alasan orang yang kuat makan. ;D




Moh ler beramai2 membeli belah pretzel kat Auntie Anne, kat Level B1, City Square Johor Bahru. Kat tempat lain pun ada. Tapi aku tak tau. Korang carik la sendiri. 

Nih tolong promote setelah merasa keenakan pretzel free. ;D


Ok bye.. ;)


.

2 comments:

Noriz said...

alamak...napa tak roger ada pretzel free ni?? bestnyeeee...kami sefamily mmg hantu ni...huhu

Nini Mohd said...

camane nak roger. kejap jer pretzel free nih. ari selasa aritu, pukul 11am - 2pm jer.
saya tau ni pun time lunch, kwn2 kat opis yg bgtau. huhuu~
owh, memang hantu pretzel ea. saya 1st time try. memang best giler kan pretzel nih.
duhh~ tetiba rasa mengidam pulak. xP