Saturday, April 2, 2011

header simple pun ok jer.

Tadi balik dari makan2 durian, terus bukak blog tersayang. *cewah~ 

Ingat nak update entri pasal pegi makan durian tu. Tapi laptop aku nih problem pulak. Tak boleh detect memory card. Sejak format 2 hari lepas, tak boleh detect memory card nih. Kalau nak transfer terus dari kamera, bateri kamera kena penuh. Kalau tak, kamera nih automatik charge bateri kat laptop dan tak boleh transfer gambar. Tak tau camane nak setting supaya boleh transfer gambar walaupun tengah charge bateri. T_T

Alamatnye, esok jerla aku update pasal tu. 

So, boring punyer pasal (walaupun tengah penat dan rasa macam nak tido jer), saje menggatal-kan tangan untuk edit header. Edit buruk2 jer. Sebab dah bosan ngan header gediks nih.




Header lama. 
Memang gediks giler. 


















B - E - R - T - U - K - A - R - !











Tadaaaa~~


It's just a simple header. 
Edit buruk jer. 
Nak buat yang comel, tak kreatif la pulak~ 
Lain kali la cuba untuk berkreatif kreatif nih.
Btw, it's a "PEACE". Bukan isyarat lucah. Jangan lah berfikiran sedemikian rupa. ;D
*nape la aku tak pakai baju kaler pink dalam gambar tu? haha~ memang giler pink.



Letak header baru sebab nak tepek gambar terbaru kat header tu. Header lama tu tersangat lah deceiving. Sebab gambar lama ketika muda mudi dan ketika masih agak kurus. *eh2, sekarang pun masih muda apeee~ tapi dah gemok tembam chubby bulat mulat.




* p/s : bertukar la sangat. kahkahkah~ 
* p/s lagi : kekenyangan dengan durian. dan agak pening juga. penangan terlebih melantak durian kot.


.

4 comments:

ardinihumaira said...

okay la ni dear.. dni nak wat sendiri tak reti hehe

fatin hanani said...

simple pun cntik syg :D

Nini Mohd said...

Dni : saya pun tak reti. buat hudoh2 jer. ;D

Nini Mohd said...

Fatin hanani : tq. biase2 jer. hehee~ ;D