Sunday, April 10, 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway

Cik Yuyu kiteww yang cute comel lotey kecik molek nih buat Giveaway lor. Moh ler men-join-kan diri ke Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway. Last minute punyer join. Jom menaip dengan pantas!





Actually aku dah lama dah follow blog Cik Yuyu nih. Sejak dia blom famous amous lagi. Dan Cik Yuyu pun dah lama follow blog buruk merepek haku nih. Hahaa~ nak jugak cakap. Motif? Kau hado?? Dan dah lama kenal Cik Yuyu di alam maya. Dari Myspace lagik. Tapi takde la bertegur sapa sangat. Sungguh suka tengok Cik Yuyu yang kecik molek dengan mekap yang sangat gorjes! Okeh, ni bukan bodek. Ini cuma mukaddimah jer. ;p




Ni la review yang betol --->  Kalo dulu takde la nak baca sangat blog Cik Yuyu ni. Dulu kan Cik Yuyu jarang2 jer update blog. Sekarang sejak dia rajin update blog dan setelah jadik blogger famous amous nih, makin menarikdan tertarik plak nak baca blog Cik Yuyu. Walaupun kadang2 pening kepala jugak baca dia merepek. Hahahh~ jangan marah ea Cik Yuyu. ;p

Sangat tabik spring pada Cik Yuyu sebab Yuyu sangat tabah berdepan dengan macam2 dugaan dalam dunia ber-blogging. Kalau aku, tak kuat semangat camtu kot. Dan walaupun Cik Yuyu dah famous amos, dia tak sombong macam sesetengah blogger lain. Tetap blogwalking & comment kiteww yang bukan sape2 nih. 


Ok, tu jer. Harap2 penyertaan ni masih diterima. 


Sekian. ;) 


.

1 comment:

cujen said...

rajinnya join giveaway. gud luck to u.

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY