Monday, May 2, 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

Salam semua.

Harini nak menjoin-kan diri ke Contest Mata Paling Kebabom! anjuran Cik Farzana Farzanto.



Klik banner untuk ke entri contest.


Hadiah untuk pemenang contest ni? Haa..hadiah la yang penting kalo masuk contest (menambah kenalan dan mengeratkan silaturrahim antara kawan2 blogger pun penting jugak). Hadiahnyer : Contact lens dari page Lens Mania. Sesuai sangat la, sebab contest ni pun Contest Mata Paling Kebabom! 

Ada dua pemenang jer untuk contest nih.



Dan gambar yang aku pertaruhkan....


Nah hambek kau. Besau punyer gambo haku tepek kat sini.


Yer, pipi aku tersangat bulat mulat kembung tembam macam gold fish. Eh, itu buat2 bulat sahaja. Eleh, sebenarnye memang bulat pon. Ni gambar yang agak perasan cute, dengan mata yang bersinar2 tak boleh belah sampai nampak camera dalam mata. Huahuaa~ ;D (nampak tak nampak takkk???)

Lepas ni boleh klik "LIKE" button untuk vote KAT SINI. Eh, sebelum tu kena like page Lens Mania kat Facebook dulu.


Kena tag 3 orang blogger. So, aku tag : 
  1. Ayien 
  2. Syieqa 
  3. Milly Molly


Jom la ramai2 join contest nih. Tarikh tutup 17 Mei 2011.



.

1 comment:

✿ milly molly ✿ said...

u, sorry for the late concern..

I xmo la join, u punye mata sangat hebat! hehe.

btw, thnx sgt tag milly taw. cyg u! ^^