Friday, May 27, 2011

Kenny Rogers Roasters.

Hari Ahad minggu lepas, pegi tengok wayang (Kongsi) ngan Encik Kuneng kat Jusco Seremban.

Sampai jer kat Jusco Seremban, terus pegi beli tiket wayang, then terus pegi makan. Lapar giler lah. Serius. Dah 3.00pm masih belum makan. Maunyer tak lapar.

Tapi yang tak bestnyer.....dah takde meja kosong kat dalam restoran nih. Kat luar jer yang kosong. Hampeh. Tak best tol kalo makan kat tempat camni, tapi kena makan kat luar. Memang hampeh.



Encik Kuneng : Lambatnyer. Dah lapar nih. 
Ok, ayat rekaan aku semata-mata. ;DD



Iced Mocca Cappuccino. Aku punyer.
Perghh~ berlemak2 tinggi kabohidrat lemak berkrim disukai ramai.
Muahahaa~ ;DD


Four Seasons Fizzy - Autumn. Encik Kuneng punyer.


Tangy Chicken Spaghetti. Encik Kuneng punyer.
Encik Kuneng cakap rasa speghetti ni "kureng", dan aku punyer spaghetti lagi best kot.
Tak sempat plak aku kebas sket spaghetti ENcik Kuneng nih. Dah lapar tahap cipan, so aku just fokus kat makanan aku jer. ;D



Beef Bolognaise Spaghetti. Aku punyer.


Kenny's Home-made Muffin. Dapat free with every spaghetti. 
Banana untuk Encik Kuneng, chocolate untuk aku. ;)


Kenny's Drumsticks (Original). Kitorang nak order yang BBQ, tapi dah abes plak. T_T


Yumyum. Tapi BBQ drumsticks lagi yumyummm kot.


Kemain berselera. ;D 


Alah, pompuan ni pon sama jer. Masing2 dah lapar, kan. Kahkahkahh~ ;DD



Bertambah2 lah lemak2 dalam badan nih ngan lemat KRR. Tapi takpe, sekali sekala jer *eleh2, sekali sekala hapenyerrr. Dan yang penting, alhamdulillah, kenyang la jugak. Yerlah kau, service charge mahal giler. Of coz la kena habiskan makanan tu. Kalo tak abes pon, kena gak makan sampai menjilat jari. Kalo boleh ngan pinggan2 sekai piun kena jilat jugak! ;DD


Ok bye.


.

8 comments:

Noriz said...

amboii, jauhnye dating?
smpai ke seremban nun...kat JB dah fullhouse ke wayang..hehehe

nini, i need ur legal advise la...leh tak?

Nini Mohd said...

hehee~ tau takpe, jauh gak. tapi takde la jauh sangat.
nak advise ape kak? saya ni bukan terer sangat nak advise orang. huhuu~

Noriz said...

ala simpel je kes...leh kan?
adakah agreement yg dibuat sendiri tapi di cop pesuruhjaya sumpah tu sah kalau nak saman dan fight kat court?

maksudnya uat agreement tanpa guna sebarang lawyer la...cam adik beradik berjanji tpi sorang tu tak tepati...valid ke agreement yg setakat ada psuruhjya sumpah tu?

thanks dear..

Sarah Khan said...

salam ;)

kenny rogers sedap giler~ hehe

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

Redbloodsnow said...

yumm yummm. lama lah tak makan di kenny roger. pasalnya mahai woi..haha

Nini Mohd said...

kak noriz :
err..agreement tapi ada cop pesuruhjaya sumpah? itu agreement ke @ akuan bersumpah?
biasanya agreement di-stamp. akuan bersumpah jer yang ada cop pesuruhjaya sumpah.
takpe, apa2 agreement @ akuan bersumpah tetap mengikat pihak2 agreement tu, asalkan masing2 dah sign.

Nini Mohd said...

sarah khan : tau takpe, memang sedap. :)

Nini Mohd said...

redbloodsnow : memang sangat2 mahal. gov tax 6%, service tax dah 10%. masa makan ni, tax jer dah lebih kurang rm10. [x_O]