Thursday, May 19, 2011

rindunyer kat belog nih. ;)




Hello my dearest bloggie. 

Awh rindunyer kat blog tercinta. 5 hari tak update blog, rasa macam berkurun. Unique visitor pun dah jatuh merundum. Dah la UV seciput jer. Bila tak update blog, lagi la takde orang nak masuk blog nih. T_T 

5hari bercuti dan takde internet connection memang membosankan dan meresahkan jiwa raga. Nasib baik masa cuti tersebut banyak jugak la aktivitinyer. Takde la bosan sangat. 


Perasaan bila tak dapat update blog nih sama la macam perasaan bila terpaksa berpisah dengan kereta yang terpaksa masuk bengkel satu hari, sebab bergesel dengan bas. Oh, rindu yang amat. Dan bila dah dapat bukak blog dan taip entri, rasa lega sangat. Sama macam bila dah ambik kereta dari bengkel. Eh, lain kali lah aku cerita pasal kereta tu. Gambar untuk update next dan next next next entri (banyak bebenau entri yer) masih dalam kamera. 






Sekali lagi nak cakap : RINDUNYER KAT BLOG....!!!!! muahahahaaa~ ;DD


Rindu kat blog ok, bukan rindu yang bukan2. huahuaaa~ 




*p/s : tq pada yang sudi masuk blog  ni, tinggalkan comment dan tinggalkan jejak kat shoutbox. InsyaAllah esok lusa saya blogwalking kat blog awak plak. ;) 


.

2 comments:

NAZREE said...

cik kitty nini, jangan lupe update blog then post kat di wall komuniti blogger sempoi..hehe~

btw, keep it up berblogging..

MOHD DIAH said...

huhhu..saboo jeelaaa~ ^^