Friday, March 25, 2011

Super duper tired day

Dah beberapa hari balik keje lambat, banyak keje, tak cukup rehat. Tadi balik keje agak lambat. Terus pegi enjoy berjalan2 seorang diri masuk kedai situ, masuk kedai sana. Cuba kontrol diri. *eh, ntah hape aku merepek nih. harap ada la yang faham.



Pukul 9.15 pm tadi.


Malam2 pun jalan jem. Ingatkan kalo balik malam, tak jem la kan. Sejak akhir2 ni hampir setiap hari jem kat jalan ni. Tak faham betol. Oh, mungkin sebab ada construction kat Jalan Skudai (Bandar Baru Uda - Taman Tasik). Sebab tu la jem sampai malam. Takpe2, orang cakap susah2 dahulu, senang2 kemudian. Tapi bila la jalan tu semua nak siap ek.

Kadang2 menyampah jugak. Bukan kadang2, memang selalu. Tadi dah la tengah penat giler kaki lenguh2, pinggang saket2. Mengantuk giler plak tu. Memang menguji kesabaran. Hampir sejam baru sampai rumah. Biasanya setengah jam jer. Arghhh~ terseksa jiwa raga.



* p/s : hari2 pun super duper tired day. 
* p/s lagi : Balik lambat, tak sempat tengok berita. Mahu tau apa kisah sebenar yang kecoh2 tadi kat mahkamah *dan kat office kot
* dan p/s lagi : harini dah hari Jumaat? wahhh~ happy weekend!!!

.

4 comments:

Noriz said...

salam org jb... best la dpt kenal blogger jb... ni la nsib kite dok kat jb kan... jem manjang...stress!

Nini Mohd said...

salam..
actually saya asal terengganu. duk JB coz keje kat sini.
tu la pasal. asyik jem jer tiap2 hari. pagi & malam sama jer. memang stress.

Noriz said...

oh ye sori...sya tahu bakal lawyer ek... all the best!

Nini Mohd said...

bukan "bakal".
memang dah jadi lawyer pun. huhuu~ ;)